Geluiddempende panelen

Maak kennis met de kracht van geluiddempende panelen en verminder de geluidsoverlast! Vooral in industriële ruimtes als fabriekshallen en op bouwplaatsen heeft men regelmatig last van aanhoudend hard geluid. U kunt hierbij denken aan het geluid van zagen, boren en andere snerpende tonen. Met geluiddempende panelen absorbeert u deze geluiden en dat maakt het werken in een dergelijke ruimte een stuk aangenamer. Daarnaast verbetert u de akoestiek van de ruimte, zodat ook andere mensen geen geluidshinder ondervinden van uw werkzaamheden. En dat is wel zo fijn. Benieuwd naar wat onze panelen voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Soorten geluiddempende panelengeluiddempende panelen

De techniek is inmiddels dusdanig ver, dat er allerlei soorten en maten geluiddempende panelen te vinden zijn. En dat moet ook wel, want elke ruimte behoeft weer andere panelen. Niet alleen op het gebied van krachtige geluidsreductie, maar ook op het gebied van design. U wilt natuurlijk geen opvallende platen of andere in het oog springende isolatie. U kunt dan beter kiezen voor fraai vormgegeven panelen die passen bij uw kantoor of werkruimte. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos. Neem daarom contact met ons op en laat u inspireren door de experts van Tendu Noise & Fire Control.

Waarom Tendu Noise & Fire Control?

Tendu Noise & Fire Control biedt de totaaloplossing op het gebied van geluidsisolatie. We onderzoeken, constateren en testen het probleem om vervolgens aan de slag te gaan met het ontwerpen en produceren van unieke geluiddempende panelen. We stemmen onze panelen helemaal af op uw wensen en behoeften. U bent dus verzekerd van geluidswerend materiaal dat bij uw omgeving past. Daarnaast verzorgen we eveneens de installatie en montage van het geluidsisolerend materiaal, zodat u zich gewoon kunt richten op hetgeen waar u goed in bent.