Geluiddempende platen

Verminder geluidshinder met geluiddempende platen! Met name in grote fabriekshallen, op bouwplaatsen en in en rondom andere industriële ruimtes ervaart men regelmatig geluidsoverlast. Denkt u maar eens aan het geluid van zagen, boren en van allerlei grote machines. Met de geluiddempende platen van Tendu Noise & Fire Control absorbeert u deze geluiden en vermindert u de geluidshinder aanzienlijk. Zo wordt werken op eerder genoemde plekken niet alleen een stuk aangenamer, maar kunnen werknemers zich ook nog eens langer en beter concentreren. Ook reduceert u natuurlijk de overlast naar buiten toe, zodat omwonenden of andere bedrijven geen last hebben van uw werkzaamheden. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf of onderneming? Neem contact met ons op en we bespreken ’t graag.

Waarom geluiddempende platen?

ak-a2 geluiddempende platenU denkt bij geluiddempende platen natuurlijk aan het absorberen van geluid of het verminderen van de overlast. En terecht, want dat is natuurlijk de voornaamste reden waarom ze geplaatst worden. Maar ook qua design hebben geluiddempende platen heel wat voor u in petto. Ze brengen namelijk reliëf en structuur aan grote, kale oppervlakken als plafonds, waardoor er een aangenaam en dynamisch geheel ontstaat. Daarnaast verbergen en beschermen ze bekabeling en andere leidingen.

Waarvoor gebruikt u ze?

Geluiddempende platen zijn er in allerlei soorten en maten. U kunt ze daarom gebruiken in tal van situaties. Natuurlijk voor het reduceren van geluid op kantoor, in de fabriek of op de bouw, maar ook voor het verminderen van het geluid van de motor van voertuigen en vaartuigen. Tendu Noise & Fire Control ontwerpt en produceert geluidsisolatie op maat, zodat er voor ieder probleem een passende, geluidswerende oplossing gevonden kan worden.

Waarom Tendu?

Tendu Noise & Fire Control biedt de totaaloplossing op het gebied van geluidsisolatie. We ontwerpen en realiseren allerlei soorten, zodat we u altijd kunnen voorzien van passend, geluidswerend materiaal. Voor in elke branche. Benieuwd naar hoe we dat doen? Neem contact met ons op en ervaar het zelf.