Geluidsisolatie wand

Met geluidsisolatie voor wand & muur houd je vervelende geluiden buiten … en binnen! Het isoleren van wanden en muren blijkt vaak een effectief middel om geluidsoverlast tegen te gaan. En dan hebben we het niet alleen over geluidsoverlast van bijvoorbeeld uw buren, maar ook op de werkvloer. Vooral in sectoren als de bouw en industrie ondervindt men regelmatig hinder van allerlei geluid. Maar ook op kantoor komt het wel eens voor. Met wat geluidsisolatie voor wand en muur houdt u achtergrondgeluiden tegen en vermindert u drastisch de wat zwaardere geluidsoverlast. Er zijn diverse mogelijkheden voor de geluidsisolatie van uw muur. Neem contact met ons op en laat u adviseren door onze specialisten.

Welke mogelijkheden zijn er?Akoestische cassettes & geluidswand geluidsisolatie wand

Welke geluidsisolatie voor wanden er nodig is hangt af van meerdere factoren. Natuurlijk eerst de dikte van de muur. Stenen muren van normale dikte zijn relatief simpel te isoleren met een geluidsisolerende voorzetwand. Voor dunnere wanden zijn er andere opties. De wand wordt bijvoorbeeld behangen met speciale matten die de wand extra massa geven en daardoor meer geluid absorberen. U kunt natuurlijk ook geluidsisolerende scheidingswanden laten plaatsen. Hiermee creëert u snel en effectief nieuwe ruimtes en vermindert u de geluidsoverdracht daartussen. Handig voor bijvoorbeeld grote kantoorpanden of fabriekshallen!

Geluidsisolatie wand: waarom Tendu Noise & Fire Control?

Voor het isoleren van wanden en muren kunt u altijd terecht bij Tendu Noise & Fire Control. We werken in binnen- en buitenland aan praktische oplossingen voor geluidsoverlast. Zowel voor bedrijven als particulieren. Door onze jarenlange ervaring met het verminderen van geluiden van voertuigen, vaartuigen, uit de bouw en uit de industrie, weten we het probleem effectief aan te pakken en bedenken én produceren we geluidswerende oplossingen op maat. Benieuwd naar mogelijke oplossingen voor uw geluidsprobleem? Neem contact met ons op en laat u inspireren.