Geluidsoverlast bouw

Verminder geluidsoverlast bouw varianten voor omwonenden en uw eigen werknemers! Bouwwerkzaamheden leiden nu eenmaal tot lawaai. En dat is vervelend. Niet alleen voor omwonenden, maar ook voor het bouwbedrijf dat de werkzaamheden uitvoert. U wilt natuurlijk zo min mogelijk hinder veroorzaken voor de omgeving. Overlast door bouwlawaai kan er namelijk toe leiden dat buurtbewoners klagen en dat de bouw uiteindelijk stilgelegd moet worden.

Lichte geluidsoverlast bouw is in veel gevallen onvermijdelijk, maar dat betekent niet dat er niks aan gedaan kan worden. Met de geluidsschermen van Tendu Noise & Fire Control vermindert u het geluid al drastisch, waardoor de kans op geluidsoverlast enorm wordt verkleind en u gewoon door kunt gaan met uw bouwwerkzaamheden.
Benieuwd naar wat wij met onze Soundshields voor u kunnen realiseren? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden.

Onze geluidsschermen

Tendu beschikt over meerdere geluidsschermen die geluidsoverlast van de bouw weten te reduceren. Ons Soundshield is gemakkelijk te plaatsen op bestaand hekwerk en is aan te passen naar uw wensen en behoeften. Het scherm absorbeert het geluid van de bouwwerkzaamheden en brengt de decibellen terug tot een aanvaardbaar niveau voor omwonenden. U kunt het scherm natuurlijk ook gebruiken voor het afschermen van luidruchtige productieprocessen in de fabriekshallen of het verminderen van geluidsoverlast van bellende mensen op kantoor. De mogelijkheden zijn haast eindeloos.Geluidsisolatie Soundshield Geluidsscherm Geluidsoverlast bouw

Waarom Tendu?

Tendu heeft jarenlange ervaring met geluidsoverlast in de bouw. Zowel in binnen- als buitenland hebben we tal van projecten voorzien van passende geluidsisolatie. Ook bieden we een compleet pallet aan werkzaamheden. Van het allereerste onderzoek tot aan het ontwerp, de productie en de plaatsing van de geluidsisolatie kunt u bij Tendu terecht. Daarnaast verzorgen we ook de geluidsisolatie voor voertuigen, vaartuigen en voor allerlei andere soorten geluidsoverlast uit de industriële sector. Maak dus gauw een afspraak met één van onze specialisten en ervaar het gemak van onze geluidsschermen!