Geluidsoverlast industrie verminderen

Geluidshinder komt in allerlei vormen. Mensen hebben bijvoorbeeld last van het verkeer, van bouwlawaai of van geluidsoverlast door de industrie. Dat is ook niet verwonderlijk, want we leven met veel mensen in een relatief klein gebied waar ook fabrieken staan en waar industriële werkzaamheden worden uitgevoerd. Om de omgeving zoveel mogelijk te ontzien in mogelijke geluidsoverlast kunt u uw pand voorzien van geluidsisolatie. Vaak weten we met enkele simpele doch effectieve geluidswerende maatregelen al een groot resultaat te boeken en de decibellen te verminderen tot een draagbaar niveau. Zo houdt u het onvermijdelijke lawaai zoveel mogelijk binnen de muren van uw onderneming en voorkomt u problemen met de omgeving.
Wat wij voor u kunnen betekenen daarin? Dat is helemaal afhankelijk van uw wensen en behoeften. Neem contact met ons op en samen met onze specialisten komt u tot een passende oplossing voor uw geluidsprobleem.

Flexibel geluidsscherm geluidsoverlast industrie verminderenBescherm uw werknemers

Wie denkt dat geluidsisolatie alleen voor de buitenwereld is, heeft het mis. Ook uw eigen werknemers hebben er duidelijk baat bij. Zij ervaren namelijk nog veel meer geluidshinder, omdat zij veel dichter op de bron zitten. Langdurige blootstelling aan geluidsoverlast beschadigt mogelijk niet alleen het gehoor, maar het zorgt er ook voor dat uw werknemers vermoeider zijn en zich minder lang en goed kunnen concentreren. Kortom, het verminderen van geluidsoverlast industrie- en bouwwerkzaamheden is iets om rekening mee te houden.

Waarom Tendu Noise & Fire Control voor geluidsoverlast industrie?

Tendu beschikt over specialisten met jarenlange ervaring en een uitgebreide technische kennis op het gebied van geluidsoverlast van industrie en bouw. Met onder andere geluidsschermen, voorzetwanden en geluiddempende panelen op maat, weten we altijd en overal een passende geluidswerende oplossing te realiseren. We beheren het complete proces. Van het eerste onderzoek tot aan het ontwerp en de productie. Neem contact met ons op en ervaar het zelf.