Geluidswerende isolatie

Ontdek de kracht van geluidswerende isolatie! Woon, werk en leef weer in een rustigere omgeving door onze oplossingen. Geluidsoverlast is vervelend. U wordt bijvoorbeeld al snel uit uw concentratie gehaald op het werk of u het stoort u tijdens de dagelijkse ontspanning. Aanhoudende geluidshinder kan op den duur zelfs leiden tot gezondheidsklachten. Het kan daarom van belang zijn om geluiddempende maatregelen te nemen. Vooral voor in de bouw of de industriële sector, maar ook gewoon thuis. Met geluidswerende isolatie vermindert u snel en effectief nare achtergrondgeluiden en andere storende klanken. Voor elke soort geluidshinder vinden wij een passende oplossing. Wilt u ook de geluidsoverlast verminderen en meer rust ervaren? We bespreken graag de mogelijkheden voor uw situatie. Neem contact met ons op!

Welke soort geluidswerende isolatie heb ik nodig?Industriele omkasting geluidswerende isolatie

Er zijn veel verschillende soorten geluidswerende isolatie. En dat is maar goed ook, want geluidsoverlast kan van verschillende bronnen komen. Zo kunt u hinder ondervinden van geluid dat simpelweg door de lucht wordt overgebracht en door kieren en gaten weet te sluipen. Maar geluid wordt ook wel eens doorgegeven via de constructie van de ruimte en/of het interieur. Kortom, elke geluidsoverlast is weer anders en heeft daarom andere geluidswerende isolatie nodig. Onze specialisten helpen u graag aan een praktische oplossing of passend advies.

Hoe werkt Tendu Noise & Fire Control?

Om te bepalen wat de beste oplossing is voor uw geluidshinder, is het zaak dat we eerst onderzoeken waar het probleem precies vandaan komt. Meestal is dat vrij duidelijk, maar soms moeten we dat met een geluidscamera achterhalen. Onze specialisten bespreken vervolgens met u de mogelijkheden om daarna samen te beslissen wat de meest praktische oplossing is. We ontwerpen en produceren vervolgens de geluidswerende isolatie en plaatsen deze eventueel. Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden van geluidswerende isolatie voor uw situatie!