De laatste & nieuwe loodjes. Tendu werkt hard door, en ook tijdens de jaarwisseling zijn we druk bezig geweest met verschillende projecten. Een van deze projecten bevatte een creatieve oplossing waarbij we de akoestiek van een bowlingzaal hebben verbeterd.

Akoestische doeken

Op de onderstaande afbeelding ziet u een akoestisch open bedrukt stretchdoek. Het stretchdoek wordt geproduceerd met een aangelaste pees of een inrol pees waardoor het doek strak wordt gespannen in de daar voor bestemde profielen.

Om de akoestiek te verbeteren is er tussen het doek en de muur een absorber geplaatst. De absorber bestaat uit een laag polyesterwol, die een groot deel van het geluid absorbeert.

Akoestische doeken

De akoestische doeken worden steeds vaker gebruikt. Onlangs hebben we deze ook geplaatst in een Oranjerie. De afbeelding aan de rechterkant laat de bouwtekening zien van het project en de uitvoering van de panelen.Akoestische doeken

De bouwtekening bespreken we altijd met de klant, zodat de communicatie zo transparant mogelijk blijft. De klant weet altijd waar hij aan toe is en hoe de uiteindelijke oplossing er uit komt te zien.

Tendu Noise & Fire Control levert producten op maat, in welk design dan ook. Samen met de klant kijken we naar de beste oplossing. Wij streven altijd naar de ideale combinatie van design en functionaliteit. Zo doet de akoestiek niet af aan het design van bijvoorbeeld een vergaderzaal of kantoorruimte.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw locatie? Neem dan contact met ons op!