Geluid technologieën en test mogelijkheden

Geluidsbron achterhalen

Tendu Noise & Fire Control is in het bezit van akoestische camera’s waarmee de geluidsbron kan worden achterhaald. De camera’s geven een duidelijk beeld van waar het geluid vandaan komt. Op basis van geluidstrillingen wordt de geluidsbron gedetecteerd. Het resultaat is een bewegend beeld dat in de tijd weergeeft hoe geluid en trillingen zich gedragen in je ruimte.

Wanneer de geluidsbron is waargenomen, wordt er nagedacht over een passende oplossing. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden met u als klant, waardoor we samen altijd tot de beste oplossing weten te komen . Bij de beste oplossing behoort natuurlijk ook het beste materiaal. Het materiaal dat wij kiezen is altijd van hoogstaande kwaliteit, waardoor het geruime tijd mee gaat.

Geluidsbron achterhalen

Het voordeel van een akoestische cameraGeluidsbron achterhalen door een akoestische camera

Één van de grote voordelen van het gebruik van een akoestische camera is dat de plaats van de geluidsbron zeer nauwkeurig wordt achterhaald. Daardoor is het mogelijk om het probleem specifiek aan te pakken. Hierdoor is de kans op een geluidslek minimaal. Daarnaast werkt een akoestische camera efficiënt en biedt deze snel oplossingen voor uw probleem. Bekijk de afbeelding hiernaast om een indruk te krijgen van de weergave van de geluidstrillingen.

Samenwerking is essentieel

Het inzicht hebben in de behoeften van onze klanten is essentieel in het leveren van een succesvol resultaat. Omdat de wensen en behoeften van de klant bij ons centraal staan is een goede communicatie bij ons een must. Tendu Noise & Fire Control werkt samen met hun klanten door middel van een partnership. Hierdoor wordt de klant optimaal bediend.

In een concurrerende markt onderscheid Tendu Noise & Fire Control zich door totaaloplossingen te bieden en mee te denken met de klant. Tendu Noise & Fire Control streeft er naar om continu te innoveren waardoor wij onze mogelijkheden blijven ontwikkelen.

Meer weten over hoe wij uw geluidsprobleem kunnen oplossen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *