Alle expertise in huis om maatwerk te leveren

Tendu Noise & Fire Control heeft alle faciliteiten in huis om de klant te voorzien van maatwerk. Specifieke problemen (van wanddoeken tot Soundshields) kunnen worden verholpen door onze efficiënte en effectieve manier van werken. Hoe wij dit voor elkaar krijgen? Doordat wij ons specialiseren in het ontwikkelen van probleemoplossende producten kunnen wij altijd een uitkomst bieden.

Maatwerk i.c.m wanddoeken

Een goed voorbeeld van het stijlvol en op maat maken van onze producten is het project van de bowlingzaal. Bij dit project hebben wij akoestische wanddoeken geheel in de huisstijl van de bowlingzaal geplaatst. Het stretchdoek is fraai afgewerkt door middel van een doorlopend landschap. De bowlingzaal kreeg hierdoor naast een goede akoestiek ook nog eens een indrukwekkende en ruime uitstraling kreeg.

Voor de klant was dit de ideale oplossing. Geen doffe dreunen en echo in de bowlingzaal en een geluidsoplossing die netjes verwerkt is. De bowlingzaal heeft al veel complimenten gekregen over de uitstraling van de akoestische wanddoeken. En misschien nog wel belangrijker: de opmerkingen over de echo’s en harde klanken van de bowlingballen en kegels zijn verholpen. Kortom, een zeer tevreden klant.

Een ander voorbeeld van ons maatwerk is de Soundshield. Deze kan worden geleverd inclusief het gewenste logo en de bedrijfskleuren. Wij kunnen onze geluidsoplossing volledig naar wens produceren, van kleur tot bedrukking. Wilt u ook dat uw logo erin wordt verwerkt? Geen probleem, in ons atelier zorgen wij hiervoor.

Alle benodigde expertise en faciliteiten in huis

Het personeel van Tendu Noise & Fire Control bezit alle expertise op het gebied van het produceren van specifieke oplossingen omtrent akoestische problemen. Dit in samenhang met de benodigde materialen, ruimte en machines in de werkplaats zorgen ervoor dat alle projecten tevreden worden afgerond. Daarnaast meten we alle decibellen, zodat onze oplossing garant staat voor geluidsreductie.

In onderstaande video geven wij u een indruk van hoe uw logo verwerkt kan worden in onze producten.

Wilt u meer informatie over het produceren van onze producten in uw huisstijl of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dan bespreken wij samen alle mogelijkheden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *